Syk


Fredag: Emilie sov til meg, koselig. Hun sovnet i 1-2 tiden mens jeg sovnet i 4 tiden fordi jeg skypet med kjæresten min, tihi.
Lørdag: Jeg voknet i halv 8 tiden,gikk i dusjen og ryddet litt. vekte Emilie i 9 tiden også spiste vi god frokost og så lit på tv. Ordnet oss for fult mens vi ventet på at Thomas skulle komme hit til Mosjøen. Han bor på Mo så det var ganske koselig å møte han..igjen. 2 gang i denne uken menmen. Senere utover dagen hadde vi viner-cup. Spilte tre kamper og vann alle,bra spilt jenter! Sov til Emilie,koset oss med full musikk i hust,godis,chilling osv.Vaneligvis bruker vi ikke å legge oss før kl. er rundt 6 tiden om morgen,men på lørdag sovnet vi av kvart over 1 og voknet halv 2 på dagen. 

Søndag: Idag har jeg slappet av og sovet. Er ikke 100% frisk, er sykt tett,vondt i hodet,STYGG hoste osv. Grunnen for at jeg ikke har blogget er de vanelige grunnene(skole,trening,venner osv). Blogger nå fordi har liet i sengen i 4 timer og prøvd å sove,men det går ikke! JEG PINES! Tok masse bilder ifra helgen men de kommer imorgen. Nå skal jeg lage meg litt mat og prøve å sove.Natta♥

//LolShana

Ingen kommentarer

0 kommentarer på "Syk"
Legg igjen en kommentar:

Designet er laget av Foto & Webdesign.blogg.nohits